Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
30.12.2011, Pavel Zubatý, aktualita
Japonská stálice Toshiba předvedla světu svou první bezpečnostní kameru kupolového typu, která podporuje rozlišení Full HD 1080p. Právě to umožňuje nové IK-WD14A zaznamenat ostré detaily, jako SPZ vzdálených vozidel nebo čisté rysy obličeje.
chocholak | 3.1.201217:48
Pán Zubatý, teda toľko nezmyslov v jednom tak krátkom článku som už dávno nevidel. Vidieť, že nemáte ani šajnu, o čom píšete a výsledok je, akoby vám ten zdrojový článok prekladal strejda Google translátor.

Predsa normálny človek nemôže preložiť ­"automatic bandwidth prioritization­" ako ­"automatické stanovení priorit šířky vlnového pásma­". :­-O Preboha, kde tam vidíte to ­"vlnové­" pásmo ?!? A viete vôbec, čo to je a ako to funguje ­(okrem toho, že to je bežná vlastnosť u IP kamier väčšiny výrobcov­)?

To nočné parkovisko ste si vycucali z prsta ­(v orig. článku nie je o ňom ani ň­) a nemá s realitou nič spoločného, táto kamera nebude na praktické použitie nočného monitorovania parkoviska použiteľná. S tými vstavanými IR LEDkami by ste po 10m na tmavom parkovisku videli veľký p­-r­-d. ;­)

Ďalej, nezmysel typu ­"trojitý­" optický zoom sa správne povie ­"trojnásobný­". Alebo ďalšia vedomostná perla ­"zaznamenávání ve dne i v noci­" ­- to akože niektoré kamery to v noci alebo cez deň nevedia, alebo čo? :­-| Day­/Night imaging znamená, že kamera má dva režimy snímania ­- jeden denný a druhý nočný, s vyššou citlivosťou ­(obvykle sa ešte kvôli zníženiu šumu prepne do čb­). So zaznamenávaním to nemá nič spoločného.

A dalo by sa pokračovať. Môjnázor je, že keď redaktor nevie, o čom je reč, tak radšej nech o tom nepíše, alebo nech sa skryje za pseudonym a publikuje v bulvári. )
Odpovědět1  0
Kozousch (24) | 1.1.201211:40
Už jen nadělat z ústavy trhací kalendář a prolomit ústavní právo nevypovídat a bude vymalováno.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.